Műszeráztató kádak

Műszeráztató kádak laboratóriumi felhasználásra és a kórházi munka minden területére. A műszeráztató kádak egyszerű és higiénikus munkamódot tesznek lehetővé. Használható mindenféle eszköz, műszer fertőtlenítésénél, tisztításánál. A kádak anyaga fehér polivinilclorid (PVC), így kompatibilis az aldehides, fenolos és kvaterner-bázisú fertőtlenítőszerekkel. Áztatásra, tisztításra, műszerek gyűjtésére, fertőtlenítésre alkalmas, zárható fedelű kádak.

Műszeráztató kádak alkalmazása

  • szennyezett eszközök, műszerek áztatására, gyűjtésére alkalmas
  • a kád alapanyaga PVC, mely széleskörű anyag-kompatibilitással rendelkezik
  • a kádak tartalmaznak fedelet, kiemelhető szűrőbetétet
  • a szűrőbetétek mércével ellátottan kalibráltak
  • a fedelek (az 5, 10 literes kádak esetében) átlátszóak

Műszeráztató kádak méretei

3 literes kád (hossz x szélesség x magasság): 300 x 200 x 110 mm
5 literes kád (hossz x szélesség x magasság): 550 x 200 x 120 mm
10 literes kád (hossz x szélesség x magasság): 390 x 290 x 170 mm

Adagoló pumpák

Az adagolópumpák alkalmazása

Folyékony és gél állagú kézfertőtlenítőszerekhez, mint pl. a Sterillium Classic Pure kézfertőtlenítőszer, mely hatékony vírusokkal, baktériumokkal és gombákkal szemben. Rendszeres használatával megörzi a bőr hidratáltságát, fenntartja annak rugalmasságát. Érzékeny bőrű felhasználók számára kifejezetten ajánlott.

Folyékony szappanokhoz, mint a Baktolin Pure, mely intenzív, azonnali ápoló és kiváló tisztítóhatással rendelkező kéz- és bőrtisztító folyadék. Modern, bőrbarát tenzideket tartalmaz, érzékeny bőrűeknek is alkalmas kéztisztító. Bőr-semleges pH-értékkel rendelkezik. Színezék- és illatanyag-mentes, nem tartalmaz szappant és alkáli származékokat, így használata szappan allergia esetén is ajánlott.