Fertőtlenítőszerek professzionális felhasználásra

A fertőtlenítőszerek kategóriában megtalálja az összes olyan terméket, amelyre szüksége lehet a rendelői higiéné megőrzéséhez.
A választékban megtalálhatók kéz- és bőrfertőtlenítők, felületfertőtlenítők, műszer- és eszközfertőtlenítők, folyékony szappanok.

Kézfertőtlenítők (10)

Felületfertőtlenítők (13)

Műszer- és eszközfertőtlenítők (3)

Kézfertőtlenítők

A betegbiztonság fenntartásának az egyik legfontosabb alapja a megfelelő kézfertőtlenítés. Ez egyben az egyik legegyszerűbben bevezethető és alkalmazható intézkedés. A kéz higiénikus fertőtlenítése olyan gyakorlat, amelyet naponta többször végeznek. Jellemzően kevesebb kézfertőtlenítőre van szükség higiéniai célokra, mint sebészeti célokra. Mindkét célból azonban lényeges a megfelelő alkalmazási technika és a kézfertőtlenítő szerek megfelelő megválasztása.

Felületfertőtlenítők

A felületek tisztítása és fertőtlenítése fontos tevékenység ahhoz, hogy az egészségügyi intézmények általános higiéniáját fenntartsuk. Mivel készítményeink alkalmazási területe a padlótól és falaktól a felületeken át az eszközökig és gépekig terjed. A fertőtlenítő hatás mellett a tisztító képesség és az anyag kompatibilitás is fontos szerepet játszik.

Speciálisan kombinált felületi tisztító- és fertőtlenítő szereket kínálunk kiváló tisztító és fertőtlenítő képességgel, melyek a lehető
legrövidebb időn belül kifejtik hatásukat. Széles hatásspektrumuk miatt kockázatosabb területeken is használhatóak. A modern kialakítás, különösen felhasználóbaráttá teszi készítményeinket.

Műszer- és eszközfertőtlenítők

Az előírt kézhigiéné betartása és a felületek fertőtlenítése, tisztántartása mellet fokozott figyelmet igényel a kezelések során alkalmazott orvosi eszközöké, műszereké. A beteggel közvetlenül, vagy közvetve érintkező eszközöket potenciálisan fertőzöttnek kell tekinteni, ezért fontos a hatásos fertőtlenítés. Nem elegendő a széles hatásspektrumú fertőtlenítőszerek alkalmazása, hanem különösen oda kell figyelnünk arra is, hogy az általunk használt fertőtlenítőszerek vértelenítő hatással is rendelkezzenek.

Hogyan válasszunk fertőtlenítőszereket?

Nem könnyű kiválasztani, hogy melyik fertőtlenítőszer melyik célra a megfelelő. Vannak olyan antibakteriális törlőkendők, amelyek alkalmasak a kézfertőtlenítésre és felületfertőtlenítésre egyaránt. A fertőtlenítőszer nem megfelelő célra történő használata, nem fejti ki a megfelelő hatását és nem kívánt mellékhatásokat okozhat. Ezért mindig fontos elolvasni a termék leírását használat előtt.

Amennyiben a fertőtlenítőszer hígítást igényel, pontosan ki kell mérni egy mérőpohárral a megfelelő mennyiséget, hogy használata elérje a megfelelő hatásfokot. Figyelembe kell venni, hogy mennyi behatási idő szükséges a kívánt hatás eléréséhez.

A kínálatban nem találta a keresett terméket, amelyek garantálják rendelőjének a tisztaságát? Szüksége van információkra a fertőzések megelőzéséről? Szeretne higiéniai termékeket vásárolni, de kérdése van velük kapcsolatban? Tegye fel kérdéseit e-mailen, örömmel válaszolunk.