Kézfertőtlenítő adagolók

A fertőtlenítőszer adagolók a fertőtlenítő folyadékok, folyékony szappanok egyszerű és higiénikus használatát nyújtják az egészségügyi intézményekben. Az automatikus adagolók érintés nélkül biztosítják, hogy a kéz mikroorganizmusoktól mentes legyen. Ebben a kategóriában található karos adagolók és automata érintés nélküli adagolók.

Automata és karos adagolók a webáruházban

Automata és karos adagolók

A karos, valamint az automata adagolók fontos részét képezik az egészségügyi intézményekben, például kórházakban, rendelőkben vagy ápolási intézményekben. A kezelő helyiségekben, folyósókon, bejáratoknál javíthatják a személyzet kézhigiéniáját azáltal,  hogy a kéz fertőtlenítésére szolgáló termékek mindig rendelkezésre állnak. A szappanadagolókat könnyen lehet tisztítani vagy fertőtleníteni a palack eltávolításával. Strapabíró műanyagból, fémből készülnek, így az anyag kompatibilitása a használt fertőtlenítőszerekkel garantált.

A karos szappanadagolók kéz érintése nélkül egy un. könyökkarral működtethetők. Ez a megoldás higiéniai szempontból előnyösebb, mivel a kézzel való érintkezés növeli a fertőzés kockázatát. Az Euro dispenser 1 plus lehetővé teszi a szappanok, fertőtlenítőszerek, bőrápolók higiénikus adagolását kéz érintése nélkül. Szenzoros érzékelővel ellátott szappanadagoló esetén a szappan adagolási mennyisége beállítható.

Milyen előnyei vannak a fertőtlenítőszer adagolóknak?

  • a felhasznált kézfertőtlenítő vagy szappan könyebben ellenőrizhető
  • kéz érintése nélküli higiénikusabb használhatóság a felhasználók számára
  • jobb esztétika és élmény a személyzet számára

Fertőtlenítőszerek
OTH vagy EMMI engedéllyel

Szakértői tanácsadás
Infekciókontroll témakörben

Biztonságos fizetés
Banki utalással

Ingyenes házhozszállítás
Magyarországon 60.000 Ft-tól