Professzionális fertőtlenítőszerek

A bizalom számunkra rendkívül fontos, és mindent megteszünk annak érdekében, hogy Önök elégedettek legyenek. Ezért kizárólag professzionális fertőtlenítőszereket forgalmazunk. Minden termékünk rendelkezik OTH, EMMI vagy NNK engedéllyel, így garantáltan megfelelnek az előírásoknak és biztonságosan alkalmazhatóak.

Szakértői tanácsadás

Termékeink és szolgáltatásaink minden igényt kielégítenek az egészségügyi szolgáltatók, háziorvosok, klinikák, szociális intézmények számára. Vállalkozásunkat az alapítás óta kifejezetten az egészség és a higiénia fontosságának szenteltük. Célunk, hogy a legmagasabb szintű higiéniai szabványokat biztosítsuk a szolgáltatásainkkal, és hogy szakértői tanácsadásunkkal segítsük ügyfeleinket a legjobb megoldások kiválasztásában.

Kórházhigiénára specializálódtunk

Cégünk szakértői tanácsadással is segít az egészségügyi intézményeknek, hogy megtalálják a legmegfelelőbb megoldásokat az adott körülményekhez és igényekhez igazodva infekciókontroll témakörben. Kórházhigiéniai szakértőnkkel biztosítjuk, hogy az egészségügyi szolgáltatók munkája mindig a legmagasabb higiéniai szinten történjen. Szolgáltatásunk a teljes egészségügyi szolgáltatási szektorra terjed ki.

Legfőbb célunk

Minden projektünket nagy odaadással és figyelemmel végezzük el. Elkötelezettek vagyunk az egészség és a higiénia iránt, és azon dolgozunk, hogy segítsünk ügyfeleinknek és a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsuk számukra. Célunk, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek.

Elkötelezettek vagyunk

Végül, de nem utolsósorban, szeretném kiemelni, hogy a mi számunkra is fontos az egészség. Ezért minden termékünket és szolgáltatásunkat a legnagyobb gondossággal válogatjuk össze, hogy a lehető legjobb minőséget és hatékonyságot biztosítsuk az ügyfeleinknek. Mivel tudjuk, hogy a higiéniai termékek és szolgáltatások kiválasztása nem mindig egyszerű, elkötelezettek vagyunk abban, hogy segítsük Önöket a megfelelő választásban.

Prummer Imre

Cégvezető
Minőségirányítási belső auditor
Tel.: 06 30 443 2233
E-mail: prummer@medinfect.hu
Web: www.medinfect.hu

medinfect logo

Restásné Fogarasi Emese

Népegészségügyi MSc, Ápoló BSc,
Minőségirányítási auditor
Tel.: 06 20 549 2217
E-mail: restasne2@gmail.com
Web: www.nurse- infekciokontroll.hu

infekciókontroll logo