Padlólehúzók, vízlehúzók

HACCP élelmiszeripari Padlólehúzók, vízlehúzók

Higiénikus padlótisztítás az élelmiszeripari előírásoknak megfelelően

A HACCP élelmiszeripari padlólehúzók, vízlehúzók speciálisan tervezett eszközök, amelyek hatékonyan távolítják el a vizet és a folyadékokat az élelmiszeripari létesítmények padlófelületeiről. Ezek az eszközök létfontosságúak a nedves környezetben történő biztonságos működéshez és a csúszásveszély csökkentéséhez.

1–12 termék, összesen 22 db

Speciális kialakítás a maximális higiéniáért

A HACCP padlólehúzók egybefröccsöntött, résmentes kialakítással készülnek, amely megakadályozza a baktériumok megtelepedését. A gumibetétek cserélhetők és magas hőmérsékleten sterilizálhatók, így biztosítva a folyamatos higiéniát. A színkódolt rendszer segíti a különböző területeken használt eszközök elkülönítését, hatékonyan megelőzve a keresztszennyeződést.

A megfelelő padlólehúzó kiválasztása

A padlólehúzó kiválasztásánál figyelj a tisztítandó terület méretére és felületére. A szélesebb lehúzók (45-60 cm) nagyobb területek gyors tisztítására alkalmasak, míg a keskenyebb változatok (30-35 cm) szűkebb helyeken praktikusak. A gumibetét keménysége is fontos – a puhább gumik tökéletesen illeszkednek az egyenetlen felületekhez, míg a keményebb változatok az olajos szennyeződések eltávolításában hatékonyabbak.

Alkalmazási területek

A HACCP padlólehúzók nélkülözhetetlenek a húsfeldolgozó üzemekben, tejüzemekben, halfeldolgozókban és minden olyan helyen, ahol a rendszeres nedves takarítás része a higiéniai protokollnak. Ideálisak a konyhákban, mosogatóhelyiségekben és élelmiszer-előkészítő területeken a folyadékok gyors és hatékony eltávolítására.

Válogass HACCP padlólehúzóink közül, és gondoskodj a biztonságos, higiénikus padlófelületekről élelmiszeripari létesítményedben! A megfelelő eszközök használata nemcsak az előírásoknak való megfelelést, hanem a munkabiztonság növelését is szolgálja.